Advies

Contact

Alle ogen zijn verwachtingsvol op u gericht. Het verhaal zit in uw hoofd, maar toch heeft u voor uw gevoel niet alles in de hand: de audiovisuele apparatuur blijft een onzekere factor. Wij zoeken voor u een oplossing die werkt. De zorgen zijn voor ons.

Advies audiovisuele installatie

Advies audiovisuele apparatuur

Present-it maakt audiovisuele apparatuur tot een factor die uw presentatie naar een hoger niveau tilt. Wij geven advies over welke middelen u het beste kunt inzetten. Bij een vakinhoudelijke training is een complete oplossing met beeld, geluid en verlichting onmisbaar, terwijl u tijdens een toespraak alleen een microfoon nodig heeft. En voor wie enkel een korte instructie geeft, is een sinaasappelkistje om op te staan misschien al voldoende.

 

Optimaal zichtbaar

Ook op het gebied van zichtbaarheid kunt u bij ons terecht. Present-it laat zien hoe u uw boodschap optimaal kunt overbrengen, bijvoorbeeld via narrowcasting. De vraag is of u hierin zelf investeert of dit overlaat aan een reclamebureau. Present-it brengt de mogelijkheden in kaart, zodat u zeker bent van een slimme oplossing.

 

Apparatuur huren of kopen

Of u nu apparatuur nodig heeft voor uw school, bedrijf of kerk, Present-it helpt u op weg. U kunt onze apparatuur zowel kopen als huren. Vast staat dat met onze ondersteuning alles aanwezig is om uw boodschap succesvol over te brengen.