Support

Contact

Advies

Audiovisueel advies

Audiovisuele apparatuur kan ingewikkeld zijn. Maar soms blijft het lekker eenvoudig. Wij helpen u graag met advies voor wat het beste bij u past. Soms gaan we dan voor eenvoud. En als u meer van de apparatuur vraagt, dan leveren we graag een passende oplossing. En die ondersteunen we dan met onderhoud, training of bediening.

Het belangrijkste is dat de apparatuur en de oplossing doet wat u er van verwacht.

En als er dan toch iets misloopt? Dn zijn we graag bereikbaar om het zo spoedig mogelijk op te lossen. Maar liever zijn we dat natuurlijk vóór door goed onderhoud.

InstallatieAansluitschema audiovisueel

Een audiovisueel systeem bestaat mestal niet uit één apparaat. Het gaat er dan om dat beeldapparatuur en geluidapparatuur goed samenwerkt. Daarvoor wordt een installatie ontworpen die bestaat uit de audiovisuele apparatuur, de bekabeling daarom heen, de juiste montage en de juiste instellingen en programmering. Wij regelen dat graag voor u, zodat u een gebruiksvriendelijke oplossing heeft die juist dát kan doen wat u ermee wilt bereiken. Zichtbaar beeld en verstaanbaar geluid.

 

Onderhoud van audiovisuele apparatuur

Alle apparatuur heeft onderhoud nodig, ook de audiovisuele apparatuur. Daardoor blijft de apparatuur langer en beter presteren, maar kan bijvoorbeeld ook brand of andere schade worden voorkomen.

Wij adviseren om bij aanschaf al een onderhoudsplan te maken. Wij doen dat graag voor u en wij kunnen het ook uitvoeren, wanneer u dat zelf niet kunt of wilt.

  • Schoonhouden van audiovisuele apparatuur
  • Afstellen van apparatuur
  • Controleren van bekabeling
  • Het testen van elektrische apparaten
  • Het periodiek vervangen van filters en lampen

Bij een goed plan hoort ook een oplossing voor wanneer er iets stuk gaat. Hoe snel kan de apparatuur weer gaan werken, hoe wordt garantie afgewikkeld en welke reserve apparatuur is er achter de hand?

Wilt u een betrouwbare audiovisuele installatie?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer informatie aanvragen