Verhuur

Contact

Present-it verhuurt geluid en video apparatuur en verlichting voor evenementen, scholen, presentaties, catering en andere tijdelijke gebeurtenissen.

In de verhuur vindt u alleen professionele apparatuur welke wij alleen in topstaat aanbieden. U bent altijd verzekerd van bedrijfszekere apparatuur en de juiste ondersteuning voor het gebruik.

Verhuur audiovisuele apparatuur

Present-it verhuurt audiovisuele apparatuur voor iedere situatie. Wij overleggen graag tijdig met u wat u wilt bereiken met uw evenement, zodat u steeds de juiste apparatuur heeft. Zodoende kunt u vertrouwen dat uw bezoekers u goed kunnen verstaan en zodat ze het beeld goed kunnen zien.

Om uw evenement goed aan te kleden en te verzorgen leveren wij ook een podium, podium doeken en verlichting. Deze verhuur apparatuur passen we ook weer exact aan uw evenement aan, zodat het geheel er verzorgd uit ziet en u met vertrouwen het evenement tegemoet kunt zien.

Verhuur van geluidsapparatuur

Voor uw evenement hebben wij exact de juiste geluidsapparatuur. We kunnen daarvoor kiezen uit diverse samengestelde sets die eenvoudig in te zetten zijn. Ook voor iedere specifieke situatie, ieder podium en ieder publiek hebben we een passende oplossing.

Present-it heeft geluidssets voor groepen vanaf 25 mensen tot circa 2000 mensen klaar staan. Heeft u een groter publiek? Geen probleem, wij zorgen voor een groter systeem.

Voor de sprekers en muzikanten hebben we een ruim pakket aan draadloze microfoons en specifieke microfoons voor instrumenten, congresopstellingen en lezingen. Onder meer verhuren wij Shure, Sennheiser, DPA, Rode en Se-electronics.

Present-it levert voor u de juiste mixer. Dat kan een eenvoudige mixer zijn welke u zelf kunt bedienen, en voor de grote evenementen hebben we digitale mixers met bediening door ervaren engineers.

 

Verhuur van beeldapparatuur

Verhuur beeldschermPresent-it verhuurt diverse apparatuur voor het weergeven van beeld. U kunt denken aan projectoren met projectie doeken en aan beeldschermen en touchscreens.

Wij leveren u de juiste opstelling van de beeldapparatuur, we zorgen voor betrouwbare bekabeling, video-switchers, laptops en randapparatuur. Naast het verhuren van de video-apparatuur, ondersteunen wij ook de spreker met zijn presentatie. Wij verzorgen het instarten van presentaties, films en audio tracks. daarover hoeft u zich geen zorgen te maken.

Voor het schakelen en verbinden van beeldapparatuur werken wij onder meer met apparatuur van BlackMagic. Daarmee schakelen we uw beelden in FullHD.

Verhuur van lichtapparatuur

Om uw evenement de juiste sfeer mee te geven verhuren wij verlichting voor podium en locatie. U kunt daarvoor denken aan LED theaterspots, kleuren armaturen en bijvoorbeeld bewegend licht. Eenvoudige verlichting kan op statieven worden opgesteld en uitgebreide verlichting-sets kunnen wij voor u ophangen aan truss of theater-grid.

Licht kan sfeer maken en breken. Daarom heeft iedere situatie zijn eigen verlichting nodig. Wij adviseren u graag welke verlichting u het beste kunt huren. Vanzelfsprekend kunnen wij het voor u opbouwen en bedienen. Dan heeft u er geen omkijken naar en krijgt uw publiek een sfeervol verlichtingsplaatje te zien.

Verhuur van podium en theaterdoeken

Wanneer u een evenement organiseert, dan kan dat op iedere willekeurige plek gebeuren. Veelal is het noodzakelijk om de spreker letterlijk een podium te geven. Dat kan klein zijn met een paar vierkante meter en soms is bijvoorbeeld een podiumwagen een passende oplossing.

De zaal en het podium kunnen we voor u voorzien van theaterdoeken. Daarmee creëert u een comfortabele omgeving waarin het geluid ook beter tot zijn recht komt.