Over Present-it

Present-it levert zichtbaar beeld en verstaanbaar geluid. We doen dat met audiovisuele middelen en online en offline dienstverlening.
Contact

Het begin

Op 24 december 2012 is Marnix Hacquebord met Present-it gestart als onderneming. Vóór deze onderneming had hij ook al geruime tijd ervaring met de levering van geluid, licht en beeld voor installaties en evenementen. Vanaf het begin gaat het bij Present-it om het leveren van hoogwaardig geluid en beeld aan gebruikers die daar professioneel mee om gaan.

Zowel voor verhuur als voor het leveren van vaste Audiovisuele installaties maakt Present-it keuze voor hoge kwaliteit apparatuur. Daarbij hoort het advies voor een juist gebruik van de techniek en een goed onderhoud van materiaal en installatie. Zo zorgt Present-it voor efficiënt inzet van Audiovisuele techniek.

Ontwikkeling

De ontwikkeling van Audiovisuele techniek gaat erg snel. Present-it zoekt constant naar de juiste ontwikkelingen en wil die beschikbaar stellen aan haar klanten. Daarmee maakt Present-it ook de nodige ontwikkeling door want we blijven doorgroeien en om ons heen kijken naar technieken, mogelijkheden en toepassingen.

De recente ontwikkeling van online en hybride evenementen volgen we op de voet. Daardoor kunnen we een passende oplossing bieden voor evenementen op locatie in combinatie met kijkers en presentatoren elders.

Door gebruik van online technieken bespaart de klant vaak reistijd, wachttijd en kosten voor de locatie.

Netwerk

Present-it is onderdeel in een groot netwerk van relaties. Dat is natuurlijk een netwerk met klanten, maar ook een groot aantal verschillende leveranciers. Daarnaast is er het netwerk van collega ondernemers. Daarom kunnen we voor iedere vraag van onze klanten een oplossing aanbieden.

Present-it is een bedrijf wat grote samenhang heeft met diverse netwerk partijen. Een paar voorbeelden van deze partijen:

  • Freelance AV technici leveren hun diensten maar ook hun Kennis.
  • Present-it levert aan meerdere freelance technici ondersteuning in uren en kennis
  • Present-it werkt zeer nauw samen met collega-bedrijven.
  • Wij werken met veel experts samen om een specifieke klus te kunnen realiseren voor de klant. Daardoor kunnen we elke audiovisuele opdracht voor u uitvoeren.

Inrichting en Advies

Inrichting en Advies is een samenwerking van bedrijven, gericht op de inrichting van bedrijfsruimten. De bedrijven vullen elkaar goed aan en kunnen zo voorzien in alle zaken die nodig zijn om een werkomgeving succesvol te maken.

“Inrichting en Advies zorgt voor een prettige en efficiënte werkomgeving zodat jij gezond en prettig je werk kunt doen”

Agnes Compagne geeft als interieurarchitect zowel voor zorginstellingen, kantoren, als particulieren advies www.agnescompagne.nl

InGroen focust zich volledig op het vergroenen van de leefomgeving en helpt u graag mee om uw omgeving te voorzien van een gezonde, groene plek. www.ingroen.nl

JM Office levert kantoorinrichting en kantoorartikelen www.jmoffice.nl

LichtTotaal is leverancier van duurzaam licht www.lichttotaal.nl

Office 2 Organize Office 2 Organize brengt samen met jou (weer) rust, ruimte en overzicht op je werkplek of kantoor, zodat jij efficiënt kunt werken. Zo krijg je meer gedaan in minder tijd en dat is winst voor jouw bedrijf www.office2organize.nl

Present-it is leverancier van zichtbaar beeld en verstaanbaar geluid www.present-it.nl

Van Rosmalen Automatiseringsdiensten is leverancier van gespecialiseerde, goed uit gedachte oplossingen voor de IT infrastructuur www.vrad.nl

U vind meer informatie over Inrichting en Advies op www.inrichting-advies.nl

Ronald McDonald Business Breakfast

Het Ronald McDonald Business Breakfast is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Zwolle e.o.

De opbrengst van het RMcD BB komt geheel ten goede van de Stichting Ronald McDonald Huis in Zwolle. Hierdoor wordt de continuïteit van het Huis gewaarborgd. Het Ronald McDonald Huis in Zwolle biedt een tijdelijk thuis aan ouders/verzorgers van zieke of te vroeg geboren kinderen, die zijn opgenomen in het dichtbijgelegen ziekenhuis, de Isala Klinieken. De Stichting krijgt geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van giften en donaties van particulieren, scholen, instellingen en bedrijven. Aan het eind van ieder jaar wordt de jaarlijkse opbrengst van de Business Breakfastclub overhandigd aan Bestuur en Huismanagement.

Wil je een keer mee naar één van de ontbijten? Bel dan een keer met Marnix Hacquebord, 06-55886521. Hij neemt je graag mee als introducé. www.businessbreakfastclubzwolle.nl

4 LIFE

Het LIFE netwerk bestaat uit ruim 250 ondernemers en professionals. Regelmatig worden er op meerdere plekken in het land inspirerende bijeenkomsten georganiseerd. De bijeenkomsten hebben een wisselend karakter. Inspiratie, ontmoeting en verdieping staan altijd centraal.

Ben je nieuwsgierig en wil je een keer mee? Meld je aan op de site of ga een keer mee met Marnix Hacquebord als introducé. 06-55886521. www.de4emusketier.nl/life