Ecler Premium Partner

Present-it is premium partner van Ecler, leverancier van hoogwaardige audio en video producten. De Ecler producten hebben hun toepassing in de meest uiteenlopende geluid en beeld installaties. Bijvoorbeeld voor achtergrondmuziek in horeca of bedrijven, voor sportvelden en sporthallen, in school lokalen, omroep systeem, vergaderruimten en zalencomplexen.
Contact

Present-it kan voor u het juiste systeem ontwerpen, installeren en programmeren. Van eenvoudige audio versterking met 2 luidsprekers tot uitgebreide audio-matrix systemen.

Veel van de producten van Ecler vinden hun weg naar bijvoorbeeld E-installateurs omdat de montage zeer eenvoudig is.

Ecler staat voor betrouwbaarheid

‘WE DESIGN AND MANUFACTURE INNOVATIVE PRO AUDIO SOLUTIONS’

Betrouwbaarheid staat voorop bij Ecler. Van alle producten van ECLER mag u een lange inzetbaarheid verwachten met minimale storing, ook in extreme gebruiksomstandigheden.

Ecler test 100% van alle producten voordat ze de fabriek verlaten. Daardoor is de kans op DOA’s laag en is de beschikbaarheid hoog.

Ecler staat voor innovatie in de pro-audio markt.

Mooie voorbeelden van recente ontwikkelingen zijn de gepatenteerde SPM versterking technologie, het EclerNet hardware & software platform met de Ethernet remote control voor de MIMO88 digital audio matrix en de NXA/ NPA digitale producten.

Ecler heeft met de AUDEO en VERSO luidsprekers fraaie designproducten in huis. Het ontwerp is van de Italiaanse industrial designer Giugiaro.

Ecler distribueert de audioproducten in meer dan 50 landen wereldwijd.

In de productenrange van Ecler vindt u onder meer:

  • Audio bronnen
  • Analoge mixers
  • Digitale processoren en matrices
  • Versterkers
  • Luidsprekers voor zeer diverse toepassingen
  • Remote controls