Electro-Voice EVERSE 8 Luidsprekers op accu

Stap in de wereld van ultieme mobiliteit en ongebonden geluid met onze accu-aangedreven luidsprekers. Zeg vaarwel tegen bekabeling en stopcontacten terwijl je geniet van kristalhelder geluid, waar je ook gaat. Of je nu een evenement organiseert, een toespraak houdt of gewoon van muziek wilt genieten in de buitenlucht, onze accu-luidsprekers bieden de vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt. Ontdek de kracht van draadloze audio zonder compromissen op geluidskwaliteit.

Ontdek de vrijheid van onbeperkte geluidsmogelijkheden met de Electro-Voice EVERSE 8, een krachtige luidspreker op accu die perfect is voor evenementen, uitvaarten en korte toespraken. Deze draagbare luidspreker biedt de flexibiliteit van draadloze connectiviteit dankzij de bijgeleverde draadloze microfoon.

Of je nu een emotioneel geladen toespraak tijdens een uitvaart, een levendig evenement of een snelle toespraak organiseert, de ElectroVoice Eversa 8 staat voor je klaar. Het indrukwekkende geluid wordt aangedreven door een krachtige accu, waardoor een stroomaansluiting overbodig is.

Geniet van de mobiliteit en de kristalheldere geluidskwaliteit van de ElectroVoice Eversa 8, en maak van elk moment een gedenkwaardige ervaring.

De EVERSE 8 van Electro-Voice wordt gevoed door een accu die een hele dag meegaat! Daarbij is hij ook weerbestendig en dat maakt hem uniek! Electro-Voice heeft alle rijke technische ervaring gebruikt om een werkelijk draagbare en volledig draadloze audio-ervaring te bieden. Dit alles tegen een prijs- en prestatieniveau dat de huidige vergelijkbare producten op de markt overtreft.

Of je nu live muziek speelt, vocalen versterkt of gewoon naar audio luistert, de EVERSE 8 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse gebruikers, waaronder muzikanten, DJ’s, productie- en verhuurbedrijven, fitnessinstructeurs en meer. Met zijn superieure geluidskwaliteit, gebruiksgemak en het alles-in-één ontwerp opent de EVERSE 8 de deur naar professionele audioprestaties voor een breder publiek dan ooit tevoren. Kies uit een zwarte of witte afwerking om een vleugje stijl toe te voegen aan zijn veelzijdigheid.

De EVERSE 8 is ontworpen om een sprong voorwaarts te zijn in geluidskwaliteit voor draagbare accu-aangedreven PA-systemen, met een hoog SPL-niveau en volledige dekking van het frequentiebereik. Het compacte, lichtgewicht en weerbestendige ontwerp, gecombineerd met een verlengde batterijduur, maakt het perfect voor zowel binnen- als buitenevenementen. De flexibele alles-in-één functie-set, inclusief de QuickSmart Mobile-app en Bluetooth® voor optimale controle en streaming, evenals een ingebouwde mixer en studio-kwaliteit effecten, maakt de EVERSE 8 een gebruiksvriendelijke en veelzijdige keuze voor muzikanten, DJ’s, fitnessinstructeurs, evenementenplanners en meer.

Heb je de EV EVERSE 8 nodig voor je evenement?

Huurprijzen:

  • Electro-Voice EVERSE 8 acculuidspreker met statief € 30,00
  • Draadloze microfoon € 30,00

Prijzen zijn per dag en ex. BTW

Neem contact op!