Livestream Sing Out

Sing Out is een gospel evenement waarbij de koorleden een intensieve training krijgen om als gospel koor te kunnen performen. Door de Covid-19 beperkingen kon er niet live worden geoefend.

Sing Out vocalsSing Out is een gospel evenement waarbij de koorleden een intensieve training krijgen om als gospel koor te kunnen performen. Door de Covid-19 beperkingen kon er niet live worden geoefend. Om het initiatief toch continuïteit te geven worden enkele online events aangeboden waarbij de koorleden ook online betrokken worden.

uiteindelijk is het de bedoeling dat weer een groot aantal deelnemers gezamenlijk op het podium kunnen staan en een optreden verzorgen voor belangstellenden, vrienden en liefhebbers.

In mei 2021 is een livestream aangeboden waarbij enkele ervaren zangers en zangeressen de lead-zang verzorgden van de Sing Out vanuit Duitsland. Muzikaal is dit een echt feestje, het niveau van deze vocalisten is echt heel hoog. Van begin tot het eind swingt dit de pan uit!

Online koor evenementOm dit te realiseren is een uitgebreide video en audio regie nodig. Deze wordt verzorgd door Present-it in samenwerking met dB-factory. De livestream wordt aangeboden achter een betaalde link. Dit om te zorgen dat de kosten van het evenement nog een klein beetje beheerst worden.

Sing Out is één van de vele culturele activiteiten die hard werken achter de schermen en er aan toe zijn om weer volledig live te kunnen gaan optreden. Op korte termijn zal het hopelijk weer mogelijk zijn om met de koorleden op locatie muziek te maken. Een volgende stap is dat er weer publiek bij aanwezig kan zijn. Dan kunnen alle remmen weer los voor een onvergetelijke gospel ervaring.

Kunnen wij jou helpen om een Livestream te realiseren van een Muzikaal Evenement?

Meer informatie aanvragen