Nieuwe touchscreens voor IJsselrijk scholen Genemuiden

Ontwikkeling van digitale middelen in het onderwijs gaat razendsnel. De scholen van IJsselrijk in Kampen, Kamperzeedijk en Genemuiden zijn allemaal voorzien van de nieuwste ViewSonic touchscreens.
Contact

ViewSonic IFP TouchscreenScholen in Genemuiden

Voor 3 scholen van scholengroep IJsselrijk heeft Present-it nieuwe touchscreens geleverd.

De Johannes Bogermanschool in Genemuiden heeft al langere tijd een aantal ViewSonic schermen waarmee met veel plezier gewerkt wordt in de klaslokalen. Met de laatste twee geleverde schermen zijn nu alle lokalen voorzien van de nieuwste techniek.

De schermen op de Johannes Bogermanschool zijn allemaal voorzien van een PC direct achter het scherm. Daarnaast hebben de leerkrachten een laptop PC op het bureau. Deze combinatie wordt als zeer prettig ervaren. Met de MOO omgeving van Heutink kan op alle systemen in worden gelogd en zijn alle documenten en leeromgevingen direct onder handbereik.

Aangestoken door het enthousiasme van deze school zijn nu ook de Johannes Calvijnschool en de Maarten Lutherschool overgegaan op de aanschaf van de ViewSonic IFP touchscreens.

De Johannes Calvijnschool heeft in de kleutergroepen compacte 65″ schermen hangen aan een handbediende wandlift. De schermen hangen laag genoeg zodat de kinderen zelf ook op het scherm kunnen werken met educatieve software.

ViewSonic TouchscreenIn de hogere groepen is gekozen voor de 86″ schermen. De meerprijs voor de grotere schermen is zeker gerechtvaardigd. De lokalen zijn zeer ruim en ook mede dankzij de handbediende lift is het beeld voor iedereen echt goed zichtbaar.

De Maarten Lutherschool zal komende jaren steeds meer gaan samenwerken met de andere 2 scholen in Genemuiden. De toestroom van kinderen in Genemuiden laat wel zien dat er veel behoefte blijft aan lokalen voor de JC en JBS. Daarom zijn ook op de MLS 3 lokalen voorzien van de riante 86″ ViewSonic IFP touchscreens.

 

Scholengroep IJsselrijk

Scholengroep IJsselrijk is de nieuwe naam van wat voorheen Federatie Veluwezoom en IJsselstreek heette. IJsselrijk heeft een duidelijke visie voor christelijk onderwijs. Daarnaast wordt er gezamenlijk hard gewerkt aan kwalitatief goed onderwijs en er is visie voor toekomst, innovatie en ondernemerschap.

Aan de scholengroep zijn inmiddels ook 3 scholen van Hoij in IJsselmuiden toegevoegd en er wordt gekeken naar verdere samenwerkingen.

IJsselrijk ontwikkelt zich meer en meer in samenwerking, waarbij de christelijke identiteit op een fraaie manier gewaarborgd blijft.

 

Andere scholen IJsselrijk

Al eerder mocht Present-it zorgen voor de digiborden op de Fontein (Kampen) en de Driester (Kamperzeedijk). Jaren geleden ging dat om het vernieuwen van de projectoren boven de bestaande Heutink Digiborden. Enkele jaren geleden zijn die digiborden vervangen door ViewSonic IFP touchscreens.

In de afgelopen tijd zijn er nauwelijks problemen geweest met deze producten. Slechts eenmaal gaf een ViewSonic hier een storing en dat scherm is direct omgewisseld door een ruilscherm. Zodoende is de beschikbaarheid van de schermen zeer hoog gebleken.

Wilt u kennismaken met de mogelijkheden van de ViewSonic IFP touchscreens? Neem contact op met Present-it of met een andere ViewSonic dealer bij u in de buurt!

Contact