Ondersteuning bij een Zoom event

Contact

Zoom is één van de krachtigste platforms om online te vergaderen. Andere bekende platforms zijn bijvoorbeeld teams, Google meet, maar ook GoToMeet, LiveStorm, Jitsi. De laatste jaren is er een enorm aanbod ontstaan van dit soort meeting-oplossingen.

Zoom biedt de mogelijkheid voor online meetings, maar ook Zoom Webinar, Bij meetings kan iedere deelnemer meepraten en in beeld worden gebracht. Bij Webinar kan een groter aantal mensen deelnemen maar wordt alleen een klein panel van sprekers in beeld gebracht. Zoom Webinar is daarom zeer krachtig voor trainingen en informatiebijeenkomsten waarbij een groot aantal kijkers deelnemen. Bij Zoom Webinar kan ook een Q&A (vraag en antwoord) worden uitgezet. Bij een Webinar gaat het er om dat de kijkers allemaal zoveel mogelijk interactie kunnen geven, zodat ze meer betrokken zijn en de informatie beter over komt.

Los van  het te kiezen platform voor de meeting is het van belang dat de juiste techniek aanwezig is voor het leggen van de verbinding.

  • Internetverbinding
  • PC of ander device
  • Een goede camera of meerdere camera’s
  • Goede microfoons
  • Goede belichting
  • Eventueel een videoregie die zorgt voor het schakelen van camera’s en microfoons

Bij een goede oplossing kan een perfecte aansluiting worden gemaakt tussen deelnemers op locatie en deelnemers online.

Door op de juiste manier gebruik te maken van de chat, polls en Question and Answer wordt de betrokkenheid (interactie) van de deelnemers vergroot.

Wilt u weten hoe je meer kunt halen uit een

Online Meeting met bijvoorbeeld Zoom?

Meer informatie aanvragen