Hybride evenementen

In de afgelopen jaren is een evenement niet meer zoals we hem kenden, namelijk een groot aantal mensen die samen in een zaal naar een toespraak of presentatie kijken. Naast mensen op de locatie zijn er tegenwoordig ook mensen die thuis meekijken met een livestream.
Contact

Hybride events

Livestream hybride eventHybride events zijn evenementen waarbij een deel van de deelnemers op locatie aanwezig zijn en waarbij ook deelnemers online meekijken en deelnemen aan het evenement.

Ook een kerkdienst is vandaag de dag vaak hybride. In de kerkzaal zitten bezoekers, maar ook een aantal kerkleden kijken thuis of op andere locaties online mee. Voor het gemeenteleven is het van belang dat ook de kijkers thuis zich betrokken voelen bij de dienst.

Vergaderingen kunnen heel goed hybride worden uitgevoerd. Een aantal werknemers zijn op het bedrijf en een aantal deelnemers zitten thuis of bij een klant op locatie. Iedereen moet zijn aandeel kunnen inbrengen en daarvoor is het mogelijk om het scherm te delen en samen aantekeningen te maken op een whiteboard.

Een hybride bedrijfspresentatie geeft klanten de mogelijkheid om bij het bedrijf óf online deel te nemen. Maar ook kan een expert op afstand een bijdrage doen via de beeldschermen. Met diverse tools kan interactie met de klanten plaatsvinden, zelfs beter dan bij de traditionele presentaties in een zaal.

 

Interactie bij een Hybride Evenement

Audiovisueel hybride evenementInteractie is een belangrijk item bij online evenementen. Daarvoor zijn verschillende tools voor handen en is de keuze van een juist platform belangrijk. Wij helpen u natuurlijk graag bij het maken van een goede keuze en we zorgen voor een goede voorbereiding.

Bij een goede interactie weten de mensen die online aanwezig zijn dat ze betrokken zijn. Daarvoor zijn meerdere tools voorhanden

Wilt u weten hoe u een Hybride Evenement

met een groot rendement kunt organiseren?

Meer informatie aanvragen