Ondersteuning tijdens een uitvaart

Tijdens een uitvaart wordt steeds meer gebruik gemaakt van beeld en geluid. Het gaat om het delen van herinneringen, maar ook om het maken van nieuwe herinneringen. Hiervoor moet de audiovisuele techniek goed voorbereid worden. Dit kan Present-it voor u regelen. Zowel het weergeven van beeld en geluid als het opnemen en streamen van het afscheid kunt u aan ons overlaten.
Contact

Livestream uitvaartceremonie

Wanneer het niet mogelijk is dat iedereen aanwezig is, door ziekte, afstand of bijvoorbeeld bij de strikte maatregelen rondom het Corona-virus kunnen mensen thuis of op een tweede locatie meekijken met de live-verbinding welke via internet loopt. Hiervoor kan Present-it alle techniek verzorgen.

Wat kost een Livestream?

Voor het maken van een registratie is een cameraman met apparatuur benodigd. Voor het verzorgen van een live stream wordt een internet-interface opgezet. Voor het maken van een herinneringsfilm wordt achteraf de film gemonteerd.

  • Eén camera, één locatie, inclusief live stream € 500,00
  • Extra locatie, bijvoorbeeld aan het graf (zonder livestream) € 100,00
  • Meer camera’s en live video switching prijs op aanvraag
  • Opmaak van een livestream en het inrichten van een URL € 75,00
  • Montage van een herinneringsfilm € 50,00 per uur
  • Technische ondersteuning op locatie € 69,00 per uur
  • Prijzen zijn ex. BTW en zonder reiskosten

Beeld en geluid uitvaartBeeld en geluid tijdens de uitvaartdienst

Tijdens een uitvaartdienst worden herinneringen gedeeld en wordt muziek gedraaid of gemaakt. U wilt graag dat de muziek en ook het beeld vlekkeloos wordt weergegeven. In veel kerken en uitvaartcentra is diverse techniek aanwezig, maar het bedienen daarvan is niet altijd vanzelfsprekend. Wij zorgen dat alles vooraf goed wordt voorbereid, aangesloten en getest.

 

Regelmatig zitten wij met de familie vooraf aan tafel om bijvoorbeeld een fotopresentatie voor te bereiden. Wij zorgen voor de puntjes-op-de-i. Zo wordt de uitvaart een nieuwe herinnering aan een goed samenzijn.

Opnemen van de uitvaartceremonie

Het laatste afscheid is een moment wat niet vergeten mag worden. En toch gaat het zo aan u voorbij. Dat is wel de reactie die vaak gehoord wordt. Wie waren er nou allemaal? Wat werd er ook al weer gezegd? Omdat u het nog een keer terug wilt kunnen terugzien of omdat u iemand erbij wilt betrekken die niet aanwezig kon zijn. Het is zeker de moeite waard om de ceremonie op te laten nemen in beeld en in geluid.

Na de ceremonie kunnen wij voor u een fraai document maken wat u terug kunt kijken en kunt delen met uw familie en vrienden. Dat kan ook online worden aangeboden op een discrete en afgeschermde URL.

Heeft u vragen over een

Livestream bij een Afscheid?

Meer informatie aanvragen