Onderhoud en reparatie

Contact

Als uw audiovisuele middelen goed samenwerken, kunt u ze optimaal benutten. Verandert u iets in het systeem, dan kan dit gevolgen hebben voor het gebruik. En wat dacht u van stof dat zich in de loop der tijd ophoopt? Zo zijn er veel factoren die door de tijd heen de betrouwbaarheid en prestaties van de apparatuur beïnvloeden.

Onderhoud audiovisuele apparatuur

Eens in de zoveel tijd is het verstandig om apparatuur, zoals een versterkers, beamers of touchscreens te onderwerpen aan een onderhoudsbeurt. Present-it kan u hierbij helpen. We lossen problemen op, maken de middelen schoon en stellen ze opnieuw op elkaar af. Hierdoor verbeteren de prestaties en gaat uw apparatuur langer mee. Door het bijhouden en updaten van apparatuur komen soms ook nieuwe mogelijkheden beschikbaar waardoor u nog meer profijt hebt van de investering.

Advies onderhoudsniveau

Elke situatie vraagt om een ander onderhoudsniveau. Present-it geeft inzicht in welke zorg uw apparatuur nodig heeft. Zo kunnen ze van waarde zijn én blijven voor uw school, kerk of bedrijf. Het staat in ieder geval vast dat regelmatig met aandacht de installatie nalopen storingen kan voorkomen.

Als er dan toch een storing optreedt, dan kunnen wij in bijna alle situaties heel snel een oplossing bieden, door ruilapparatuur of een andere tijdelijke oplossingen. Vervolgens kunnen wij voor u reparatie en garantie afhandelen.