Zichtbaar beeld

Beeld speelt een steeds grotere rol in de samenleving. Beeldschermen en graphics zie je overal. Beeldschermen geven ons overal informatie en beïnvloeden ons bewust of minder bewust. Een goed beeld raakt of beweegt mensen. Daarom moet er goed over na worden gedacht. Wat ga je laten zien en hoe ga je het laten zien. Maar ook waar? Hebben de mensen tijd om het goed te bekijken?
Contact

Zichtbaar beeld wil zeggen dat iedereen het goed moet kunnen zien. En het moet over komen. Daarmee helpen wij onze klanten graag.

Informatieschermen of narrowcasting

informatiescherm teefeed scholen

Om mensen te informeren hangen informatieschermen op strategische plaatsen, waar mensen langslopen en waar ze op zoek zijn naar informatie.

Narrowcasting betekent dat informatie (beeld) wordt uitgezonden voor een heel gericht publiek. Dat kan op één locatie zijn, maar het kan ook over meerdere vestigingen of locaties verspreid worden.

In scholen zien leerlingen en ouders op de beeldschermen de laatste berichten, foto’s en agenda items.

  • In bedrijven worden gasten welkom geheten
  • In winkels ziet de klant de laatste aanbiedingen
  • In een restaurant kan de gehele menukaart bekeken worden in meerdere pagina’s
  • In het vervoer krijgen reizigers de laatste wijzigingen van de dienstregeling te zien

De informatie op de narrowcasting schermen wordt op afstand geüpdate. Daarvoor is een netwerkverbinding noodzakelijk. Je kunt dan ook op afstand zien of het scherm nog juist werkt! Het is mogelijk om dit binnen het gebouw te doen (lokaal), maar het kan ook via het internet. Op die manier kunnen meerdere locaties in korte tijd worden bijgehouden.

Entertainment displaysWeer bulletin

In sportscholen, winkels, scholen etc. worden vaak beeldschermen getoond met bijvoorbeeld TV programma’s. Het is heel goed mogelijk om via die kanalen ook reclame en informatie mee te sturen.

Deze effectieve manier van reclame en informatie betaald zichzelf al gauw terug. Zo kunt u inkomsten genereren van andere ondernemers, maar ook kan uw eigen omzet een behoorlijke impuls krijgen.

Wilt u meer weten over verdienmodellen en mogelijkheden? We maken graag een afspraak!

Een eigen TV kanaal

Een eigen TV kanaal, heeft dat zin? Jazeker, met een goed plan is dit een krachtig marketing kanaal.

U biedt de bezoekers gerichte informatie en info-tainment. Dit wordt allemaal verzameld in een media-bibliotheek Vanuit die media-bibliotheek stellen we een automatisch programma samen.

  • Een kort nieuwsbulletin met dagelijkse update
  • Actuele projectinformatie
  • Personeelsinformatie
  • Weerberichten
  • Landelijk nieuws

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

Contact